Nytt bilspel – Dirt 2

September 20, 2009 by admin
Filed under: Tv-spel 

Har precis införskaffat Dirt 2, ett nytt bilspel. Jag gillar det! Det är lite knepigare att spela än, säg, Burnout. Det är liksom inte bara att hålla ner gasen utan man måste även bromsa och ha sig för att bilfärden ska gå smidigt. En ny feature i detta bilspel är att man kan spola tillbaka tiden om någonting går fel, t.ex. om man åker ut i vägkanten eller blir prejad av en annan bil. Beroende på vilken svårighetsgrad man kör på har man olika antal tillbakaspolningar. Aftonbladet tycker också om Dirt 2 läser jag nu. Precis som de skriver gillar jag också fysiken.  

En skön grej är att man ofta inte behöver köra flera varv på en bana. Alltså det finns ju sådana banor också men man slipper ofta se samma skit om och om.

Comments

Tell me what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!