Scribblenauts nytt tv-spel till DS

October 14, 2009 by admin
Filed under: Tv-spel 

Scribblenauts alltså, vilket tv-spel! Det rockar. Man ska lösa olika problem på banor och man kan trolla fram nästan vad man vill och klara banan på olika sätt. Det lär finnas 22000 ord inskrivna. Jag skrev riskokare så kom det fram en, haha. En dinosaurie i vägen… då skrev jag “magic wand” och gjorde den till en groda. Man kan också skriva bazooka och spränga den. Ett genialt tv-spel. Klart värt ett köp. Det skönaste var när man skulle väcka någon.. Jag skrev “trumpet” och blåste i den. Sen vill man ju gärna testa vad som finns, så jag har testat allt möjligt. Skrev t.ex. “geisha” och det kom fram en. 22000 ord är ändå rätt mycket. När jag skulle flyga över ett stup trollade jag fram en pegasus. Finns sjukt många grejer, t.o.m. Cthulu ska finnas med. Och det bästa av allt är att kreativitet belönas.

Comments

Tell me what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!