Ljudeffekter i tv-spel

October 29, 2009 by admin
Filed under: Tv-spel 

Jag kanske är den sista människan på jorden som inte visste om det här. Men i alla fall. Igår pratade jag med en kille som jobbat på ett företag som utvecklar tv-spel en längre tid och han berättade att pistolskott i tv-spel inte är riktiga pistolskott eftersom det skulle låta alldeles för tråkigt och mesigt. Jo, det förstår man ju. Men det sjuka är att för att feta till ljudet så brukar man lägga på en lejonrytning och blanda det med skottet! Han påstod att det nästan började bli överanvänt nu, över allt i tv-spel där man skjuter hör man lejonrytningar hela tiden och att det börjar bli tjatigt. Vaaa? Jag fattar ingenting! Jag måste lyssna. Dags att försöka få tag på något hyfsat nytt shoot ‘em up-spel då.

Comments

Tell me what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!