Nya Super Mario Bros – tv-spel för fyra

November 15, 2009 by admin
Filed under: Tv-spel 

Nya Super Mario Bros till Wii kommer ut snart och jag kan knappt bärga mig! Jag ska köpa det så fort jag hinner. Tyvärr blev jag bra besviken när jag hörde att man inte kan spela över nätverk. Hade hoppats att kunna lira mot brorsan. Jag tycker det är klantigt av Nintendo. Tänk er själva, här släpper de äntligen ett tv-spel för fyra spelare samtidigt. Super Mario dessutom. Som en dröm eller hur? Men så räcker inte kapaciteten till eller vad de nu angav för orsak. Unket!

Har även köpt Little Big Planet och Tomb Raider Underworld som jag inte hunnit testa ännu. Men jag återkommer med recensioner och tankar om dessa två tv-spel så snart jag spelat lite mer. Jag har hunnit klara Dirt 2 i alla fall!

Comments

Tell me what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!