Nedskärningar i tv-spelsbranschen igen

November 26, 2009 by admin
Filed under: Tv-spel 

Jaha, då ska Pandemic Studios stängas också. Ännu ett slag mot tv-spelsbranschen. Jag har vetat om det ett tag eftersom jag råkar känna en person som jobbar även där. Snacka om att typ alla man känner i tv-spelsbranschen nu får kicken! Det är nästan lite läskigt. Jobbar tydligen ungefär fem andra svenskar där. Men Los Angeles är ganska hett när det gäller tv-spel, det finns flera andra studios, så de kanske inte måste flytta hem på grund av det här.

Dock är det som sagt lite kusligt. Just tv-spel är ju en bransch som inte har stabiliserat sig riktigt ännu. Uppåtkurvan har varit alltför snabb och det drabbar människor som jobbar inom den branschen. Jag ska erkänna att jag inte har någon aning om vad det var för spel Pandemic Studios jobbade med, men det lär ha hetat The Saboteur och kommer att släppas trots nedläggningen.

Comments

Tell me what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!