Nya Tomb Raider Underworld till PS3

December 1, 2009 by admin
Filed under: Tv-spel 

Jag har köpt nya Tomb Raider Underworld till min PS3:a. Ganska najs spel! Jag gillar alla dessa Zelda-liknande pussel och tankenötter som spelet innehåller. Grafiken är helt okej även om animationerna är lite hackiga emellanåt. Det som stör mig lite är att man fastnar på klipphällar och att det helt plötsligt inte går att styra Lara över huvud taget. På det sättet är det ganska buggigt. Sen att man måste stänga av och starta om bara för att Lara fastnar i t.ex. en grop och inte kan ta sig loss är ganska irriterande. Tur då att save-funktionen är så flexibel så man kan få starta om en bit bort. Det är ändå irriterande.

Men överlag tycker jag hittills att Tomb Raider är ett riktigt schysst spel! Jag kämpar på så kommer jag kanske med ett andra utlåtande snart.

Comments

One Comment on Nya Tomb Raider Underworld till PS3

  1. Illacia on Wed, 2nd Dec 2009 2:32 pm
  2. Tja! Jag gillar din blogg!

    Jag har själv en blogg som handlar om Segas konsol Dreamcast och jag skulle vilja föreslå ett länkbyte?

    Dreamcast.se är en nystartad sajt så den har inte så många trogna besökare ännu. Kolla in den så vi kan styra upp någonting.

    Tja!

Tell me what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!