Nya Brink-videos

December 3, 2009 by admin
Filed under: Tv-spel 

Det har kommit ut videos på Kotaku från ännu inte utkomna spelet Brink från Bethesda och Splash Damage. Japp, det var samma studio som gjorde Quake Wars. Brink utspelar sig på en ö, The Arc, dit diverse pack har förpassats efter en naturkatastrof. Du kan själv välja utseende på din gubbe och customiza honom. Tyvärr finns inga tjejer verkar det som.

Brink är ett ganska standard first person shooter fast med en hel del nyheter. För det första går det inte bara ut på att skjuta så många gubbar som möjligt utan du har också små uppdrag att göra, t.ex. disabla en kran eller vad det nu kan vara (kolla videon så förstår du). Dessa kallas objectives. En annan nyhet som nog många kommer att gilla är att du i Brink har en styrning som kallas smart move. Istället för att fastna på saker du ska hoppa över för att du inte tajmar hoppet rätt (en styggelse i de flesta FPS) så kan du hålla in en smart button som gör att du enkelt och automatiskt voltar eller på annat sätt navigerar över hindret.

Du kan också gå fram till olika kontrollstationer och byta klass och vapen på din gubbe. Så detta tv-spel ser ut att bli ganska mångsidigt. Snyggt är det också. Men det lär dröja ett tag innan det kommer ut.

Comments

Tell me what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!