Vad har Michael Jackson och Sonic 3 gemensamt?

December 4, 2009 by admin
Filed under: Tv-spel 

Michael Jackson skrev musiken till Sonic 3, meddelar Metro idag som om det var någon sorts nyhet. Det är snarare världens äldsta nyhet. Jag har åtminstone vetat om det eller rätttare sagt hört ryktet sedan 2006. De ryktena var ganska trovärdiga. En låt som man särskilt tror Michael skrev var den otroligt populära dängan som kompar Ice Cap zone. Detta är faktiskt en av tv-spelsvärldens största hits. Det som däremot är nytt är att ryktet nu hundraprocentigt bekräftats av kompositören Brad Buxter. Det är verkligen konstigt att Buxter aldrig spelat spelet eller ens vet vilka låtar som kom med. Väldigt dedikerad snubbe…

Kolla den här videon som handlar om Michael Jackson och Sonic 3. Grejen med ackordföljderna är inte det konstiga egentligen utan det som gjorde att folk verkligen köpte det här redan 2006 var att man fick reda på att Michael varit involverad. Det kunde ju också varit ren rip-off från Buxters sida. Men nu vet vi. Tror jag. ;)

För övrigt tycker jag att Sonic 3 har den sämsta musiken av alla Sonic-spel. Men just Ice Cap zone är en pärla!

Comments

Tell me what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!