Super Mario Bros spel Wii

February 17, 2010 by admin
Filed under: Tv-spel 

Nu har jag och min pojkvän äntligen klarat nya Super Mario Bros spelet till Wii. Det är ett väldigt roligt spel, det är det. Dock mycket frustrerande. Att vara två spelare som t.o.m. försöker hjälpa varandra är svårare än att spela själv. Det enda som är lättare är att den ena spelaren kan trycka på A-knappen och hamna i en bubbla om denne märker att han håller på att ramla ner i ett stup. Man räddar sig på så vis och är skyddad tills den andra spelaren poppar bubblan (det gäller dock att inte den andre dör för då åker båda ut från banan).

Super Mario Bros till Wii är ett mycket retsamt spel. Man kan hamna i en loop där man står och hoppar på den andres huvud jättelänge och inte kommer därifrån. Eller så ska man precis till att springa och håller in B-knappen som vanligt varpå man i stället råkar lyfta upp sin kompis i en mycket delikat situation. Irriterande.

Slutet på spelet är hur som helst skönt. Man kan springa omkring och spränga bokstäverna i credits som vore de block och hitta mynt.

När man har klarat spelet återstår ett nytt uppdrag, nämligen att samla alla stora guldmynt på alla banor (det finns tre på varje bana). Det har vi också gjort nu. Jag måste säga att bana 9-7 var en av de största bitcharna i ett Super Mario spel någonsin! Ha så kul med den. Med hjälp av mynten låser man upp nya banor i den nya nionde stjärnvärlden. Men förvänta dig ingen ny bana när du tagit alla mynt på stjärnvärlden, det ska du i så fall göra bara för en show-off.

Allt som allt tyckte jag Super Mario Bros till Wii var ett kul, om än irriterande spel, och om nerverna håller är det roligt att spela två samtidigt (har inte testat med fler spelare).

Comments

Tell me what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!