Just Cause 2 demot

March 5, 2010 by admin
Filed under: Tv-spel 

Testade Just Cause 2-demot igår. Jag är verkligen glad över att spelet snart ska släppas. Det såg mörkt ut där ett tag. Jag känner flera av dem som har jobbat på projektet och de har verkligen slitit som djur i flera år. Jag var t.o.m. på besök för två år sedan och provspelade spelet och redan då hade de hunnit ganska långt och det såg bra ut.

Just Cause 2 har bara fördelar jämfört med ettan. Det är snyggare på alla sätt och vis och man kan göra fler superhjälte-moves. Vid en första anblick ser det åtminstone väldigt fritt ut. Världen är skitstor och man kan stanna vilket fordon man vill och kasta ut föraren för att sedan ta över. Varje spelomgång blir som en liten actionfilm där helt olika saker kan hända. Denna demoomgång av Just Cause 2 hamnade jag på ett biltak varpå föraren fick panik och började speeda som en galning, jag körde av misstag på en beduin som flög åt helvete samt hamnade mitt i en eldstrid med attackhelikoptrar.

Själva demot var lite konstigt. Man fick ingen direkt inblick i missions och det var tidsbegränsat fast man fick mer tid på sig än vad som stod. Att flyga flygplan genom ringar var nästan omöjligt och man undrar lite varför de tog med det i demot.

Men annars ser Just Cause 2 riktigt lovande ut och jag hoppas få spela fullversionen snart.

Comments

Tell me what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!